Ο 22χρονος συντοπίτης μας Νίκος Πετρούτσος, με στόχο την καλυτέρευση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής στον τόπο μας, κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση “Ισχυρή Κεφαλονιά” . Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.
Αγαπητοί συντοπίτες,
Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Λουρδάτων με τον συνδυασμό «Ισχυρή Κεφαλονιά» με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Παρίση.
Είμαι 22 ετών, τελειόφοιτος Λογιστικής και χρηματοοικονομικής του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έχω ενασχοληθει τόσο με το οικογενειακό εστιατόριο στην παραλία μας όσο και με την ενεργό λογιστική.
Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο με ενθουσιασμό, όρεξη για έργο και όραμα για το χωριό μας.
Ζήτω λοιπόν την στήριξη σας, ώστε να παλέψω τόσο για την για την ανάδειξη του χωριού μας στον τουριστικό τομέα και την βελτίωση της παραλίας μας όσο και για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων που μαστίζουν την σημερινή ζωή στο χωριό.
