Η Έκθεση Ζωγραφικής της σπουδαίας Σέρβας ενδυματολόγου – ζωγράφου BOJANA DIMITRIJEVIC με τίτλο «ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ», θα λειτουργήσει και σήμερα Τετάρτη 6/9 στον Θαλασσόμυλο από τις 8.00μμ – 11.00μμ, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού.

Συνδιοργάνωση, Δήμος Αργοστολίου.
Η Bojana Dimitrijević είναι Σέρβα ενδυματολόγος, σχεδιάστρια μόδας και ζωγράφος. αποφοίτησε από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδιασμού του Βελιγραδίου και ειδικεύτηκε στη σχεδίαση σκηνικών κοστουμιών και μοντέρνων ενδυμάτων, υπό την καθοδήγηση της καθ. Ljiljana Žegarac. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας καλλιτέχνης από το 2004, μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδίου της Σερβίας.
Όλα αυτά τα χρόνια, εργάστηκε κυρίως ως ενδυματολόγος για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ως σχεδιάστρια μόδας, έχει συνεισφέρει σε πολλές σερβικές και σλοβενικές εταιρείες μόδας για παιδιά.
Επιδιώκοντας να αναπτύξει περαιτέρω τους ελληνο-σερβικούς πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς δεσμούς, η Bojana ξεκίνησε και ίδρυσε την Ελληνο-Σερβική Αποικία Τέχνης.
