Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2025, οι αντιδήμαρχοι κ. Σπύρος Σαμούρης και κ. Διονύσης Κωνσταντάτος, υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο Αργοστολίου τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο κ. Αθανάσιο Κατσαφάδο.

Τον κ. Κατσαφάδο συνόδευαν στην επίσκεψή του, ο Αντιπύραρχος κ. Αναστάσιος Ποταμιάνος και ο Υπασπιστής ΠΕΠΥΔ Αντιπύραρχος κ. Λεωνίδας Δένδιας.

Η συνάντηση αυτή είχε ως στόχο να ενισχύσει την προετοιμασία και την ετοιμότητα των αρμόδιων φορέων, εν όψει και της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου.

Ένα από τα σημεία που τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ήταν η αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Σαμούρη να προσφέρει στον κ. Κατσαφάδο ως αναμνηστικά δώρα, μια ατζέντα, καθώς και το βιβλίο ‘’Ο Άγιος Γεράσιμος, 500 χρόνια φάρος της Ορθοδοξίας’’.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept