Εκτύπωση

Τουρισμός Εμφανίσεις: 739

Στα πλαίσια της περαιτέρω προβολής της Κεφαλονιάς στη Γερμανία μέσω της «Ελληνο-Γερμανικής Φιλίας», τα πρώτα οφέλη της οποίας προέκυψαν για το Νησί μας με την ανάπτυξη Πολιτιστικών δεσμών, Τουριστικών συνεργασιών και Εμπορικών σχέσεων, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Υπεύθυνη του Προγράμματος Συνεργασίας κ.Alexandra Kullack.

Στη συνάντηση εργασίας που ακολούθησε συμμετείχε ο Υπεύθυνος της προώθησης του συγκεκριμένου προγράμματος εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Η επόμενη δράση αφορά τη συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο της Κολωνίας τον επόμενο μήνα, όπου αντιπροσωπεία Φοιτητών των ΙΕΚ και ΤΕΙ και Επιχειρηματιών από την Κεφαλονιά θα επισκεφθούν επί μία εβδομάδα την Κολωνία, με έξοδα του Γερμανικού Δήμου .

Την κ.Kullack ευχαρίστησε θερμά ο κ.Παρίσης, τον οποίον στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τις Γερμανικές Δημοτικές Αρχές στην Κολωνία θα εκπροσωπήσει ο κ.Κεκάτος.  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.