Εκτύπωση

Τουρισμός Εμφανίσεις: 677

Σε συνέχεια των επί τριετίας πολυεπίπεδων συνεργασιών του Δήμου Κεφαλονιάς με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, μέσω της Πρεσβείας , σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την κ.Bing Tang.

Στη σύσκεψη εργασίας που ακολούθησε συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτοτελούς Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρος Κουρής Κορκός.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτού Δημάρχου κ.Διονύση Λυκούδη και αφορούσε διαφόρους αναπτυξιακούς τομείς συνεργασίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Κίνας.

Η κ.Tang εκπροσωπούσε την περιοχή της Chenzhou και τέθηκαν όλα τα στάδια της συνεργασίας και οι τρόποι ανάπτυξής των.

Για τη συγκεκριμένη συνεργασία, αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, η κ.Tang συνοδευόμενη από τον κ.Κεκάτο θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» στις 12.00 .

 Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε θερμά την κ.Tang για την επικοινωνία και υπογράμμισε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.