Εκτύπωση

Τουρισμός Εμφανίσεις: 691

Επί τρεις συνεχόμενες μέρες από 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεσή Τουρισμού "Grekland Panorama" στη Στοκχόλμη.


Η Έκθεσή αυτή θεωρείται η σημαντικότερη εκδήλωση Τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις Σκανδιναβικές Χώρες.
 Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε με Απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ την οργανωτική επιμέλεια του Περιπτέρου είχε ο Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής Κορκός.
Το Περίπτερο πλαισίωσαν, ό κ.Θόδωρος Παντούλιας ως Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, ο κ.Θανάσης Καραπέτσας ως Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και ο Ταξιδιωτικός Επιχειρηματίας κ.Τάκης Πεφάνης.
 Στην Έκθεσή αναπτύχθηκαν πολλές μορφές προβολής διαφόρων μορφών Τουρισμού και συνεργασίας με Εκπροσώπους Διεθνών Ταξιδιωτικών Οργανισμών.
Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο καταγόμενος από την Κεφαλονιά , Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Σουηδίας και όλων των Σκανδιναβικών Χωρών κ.κ.Κλεόπας, ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σουηδία κ.Σταύρος Σταυράκος, η Διευθύντρια του ΕΟΤ Σκανδιναβίας , Φινλανδίας και Βαλτικής  κ.Σταυρούλα Σκαλτσή και άλλες προσωπικότητες.
Ο κ.Κεκάτος είχε συναντήσεις Εργασίας με σκοπό την περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς με Επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στο Yachting , με Ταξιδιωτικούς πράκτορες Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού και με Δημοσιογράφους εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.