Εκτύπωση

Τουρισμός Εμφανίσεις: 684

Με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "ΒΙΤ-2016" στο Μιλάνο.
 Από 11 έως και 13 Φεβρουαρίου 2016, η καρδιά της Τουριστικής Βιομηχανίας στην κεντρική Ευρώπη χτυπά στο Μιλάνο , όπου

συγκεντρώνονται οι  διεθνείς παράγοντες όλων των μορφών των Τουριστικών δραστηριοτήτων. Σε επιτελική θέση το Περίπτερό της Κεφαλονιάς έδωσε την δυνατότητα στους Επαγγελματίες του Τουρισμού του Νησιού , να συναντήσουν Ταξιδιωτικούς πράκτορες, εκπροσώπους Αεροπορικών Εταιρειών και αντιπροσώπους διεθνών Ταξιδιωτικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Ιόνιο.
Το Νησί εκπροσώπησε , με Απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου , ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος , ο οποίος είχε συναντήσεις εργασίας με Θεσμικούς Παράγοντες του Τουρισμού και με Ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους των εντύπων και ηλεκτρονικών διεθνών ΜΜΕ με σκοπό την περαιτέρω προβολή των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, που αναπτύσσονται με επιτυχία στην Κεφαλλονιά.
Την οργανωτική επιμέλεια του Εκθεσιακού Περιπτέρου είχε ευγενώς ο κ.Γεράσιμος Αυγερινός ενώ τίμησε με την παρουσία του ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Καταλυμάτων κ.Πασκουάλε Νταμίγκο.
Ο κ.Κεκάτος αναχωρεί αύριο για Στοκχόλμη, που συμμετέχει με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο ο Δήμος Κεφαλονιάς στην σημαντική Έκθεσή Τουρισμού "Grekland Panorama".

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.