Εκτύπωση

Τουρισμός Εμφανίσεις: 804

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος βρίσκεται στο Τέλ Αβιβ , όπου συμμετέχει στις Εργασίες της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Ισραήλ.


Με έντονη την παρουσία της Ελλάδος μέσω της συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. , Περιφερειών , Επιμελητηρίων και Τουριστικών Επιχειρήσεων δόθηκε η δυνατότητα μεγάλης τουριστικής προβολής σε μια Χώρα, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Ο κ.Κεκάτος επί δύο μέρες (9 και 10 Φεβρουαρίου ) είχε συναντήσεις εργασίας με Ταξιδιωτικούς Παράγοντες τόσο από το Ισραήλ όσο και από άλλες Χώρες που συμμετέχουν στην Έκθεσή.
Με έμφαση στις Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, τις διαδρομές του Κρασιού και την Θρησκευτική περιήγηση , η Κεφαλονιά ως ένας ιδιαιτέρως ασφαλής προορισμός αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον επισκεψιμότητας.
Ο κ.Κεκάτος αναχωρεί αύριο για Μιλάνο όπου ήδη έχει οργανωθεί το Εκθεσιακό Περίπτερο της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ιταλίας (ΒΙΤ-2016) υπό την επιμέλεια του κ.Γεράσιμου Αυγερινού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.