Εκτύπωση

Τουρισμός Εμφανίσεις: 661

Με θετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από Εισήγηση της Τουριστικής Επιτροπής, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στη Έκθεση Τουρισμού Grekland Panorama, που θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Ericsson Globe της Στοκχόλμης.

 Η συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς γίνεται με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο, την οργανωτική επιμέλεια του οποίου θα έχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός, το οποίο φυσικά είναι στην δωρεάν διάθεση όλων των Θεσμικών και Επιχειρηματικών Φορέων και Ιδιωτών ,που επιθυμούν να το αξιοποιήσουν για την περαιτέρω προβολή των Τουριστικών Υπηρεσιών τους.

 Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί το κυρίαρχο γεγονός Τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις Σκανδιναβικές Χώρες και τελεί υπό την Αιγίδα των κορυφαίων Θεσμικών Φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας.

 Με την παρουσίαση στους διεθνείς παράγοντες του Τουρισμού, πέραν του εξαιρετικού φυσικού κάλλους της Κεφαλονιάς και των ιδιαίτερα σημαντικών Πολιτιστικών και Γαστρονομικών ενοτήτων του Νησιού, δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της Κεφαλονιάς στις Χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

 Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς σε αγαστή συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Καταλυμάτων, το Επιμελητήριο, τα Ταξιδιωτικά Γραφεία, τους Εμπορικούς Συλλόγους, την Ένωση Εστίασης του Νησιού και όλους τους ενδιαφερόμενους Φορείς και Ιδιώτες θα είναι πάντα στην πρόθυμη διάθεση τους, για διαρκή προβολή του πολύτιμου για την οικονομία του τόπου Τουριστικού προϊόντος.

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.