Εκτύπωση

Τοπικά Εμφανίσεις: 169

Ακόμα ένα έργο υποδομής έγινε στα Λουρδάτα με το δρόμο στα “Κοντούλια” να στρώνετε με τσιμέντο συνεργασία Δήμου και πολιτών. Το τσιμέντο με δαπάνη του Δήμου και προσωπική εργασία ιδιωτών.

Καλό θα είναι, σε τέτοια έργα που έχουν σκοπό τις υποδομές στο χωριό και είναι πολλά, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, με ανακοίνωσή του να καλεί συγχωριανούς εθελοντικά να συμμετέχουν στην προσπάθεια.

Γνωστό είναι ότι, ο τουρισμός στο χωριό αποτελεί πλέον “μονοκαλλιέργεια” με την πλειονότητα των κατοίκων να ασχολείτε μόνο μ΄αυτό. Οι επιχειρηματίες πρέπει να οργανωθούν και μέσα από έναν φορέα που θα τους εκφράζει, να βοηθήσουν ώστε το χωριό να γίνει πρότυπο τουριστικού προορισμού.

Η ιστοσελίδα lourdas.gr, όπως λέει και το όνομα της, αναφέρεται πρωτίστως και κύρια για ότι συμβαίνει στο χωριό των Λουρδάτων, αλλά χωρίς να αφήνει και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις να περάσουν αδημοσίευτες.

Λιβέριος Πετρίδης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.