Εκτύπωση

Τοπικά Εμφανίσεις: 891

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ένα μικρό μοσχαράκι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα προς την ελευθερία, βγαίνοντας στο... αντάρτικο κήπων του Λουρδά. Ήταν ο “νίντζα” των μοσχαριών αφού δεν μπορούσε κανένας να το πιάσει. Το πρωΐ κρύβονταν μέσα στους λόγγους και το βράδυ ρήμαζε στην κυριολεξία τους κήπους με τα κηπευτικά, προκαλώντας την οργή των ντόπιων αγροτών.

Η ελευθερία όμως έχει και το τίμημά της. Χωρίς φροντίδα από τον άνθρωπο, το σχοινί που είχε στο λαιμό όταν ήταν μικρό του έσφιξε το λαιμό μέχρι που πέθανε από ασφυξία.

Τώρα, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Το ψόφιο ζώο βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα από την παραλία και άρχισε να μυρίζει απαίσια.

Έχει ειδοποιηθεί ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής για την μετακίνηση του κουφαριού, αλλά εδώ και περίπου δέκα μέρες παραμένει εκεί, προκαλώντας τη δυσφορία των περιοίκων.

Το ζώο είναι μεγάλο και μην περιμένουμε να “λιώσει” με τις φυσικές διαδικασίες. Άμεση ανάγκη η μετακίνησή του. Ελλοχεύει κίνδυνος για την δημόσια υγεία! Οι αρμόδιοι πρέπει να επιληφθούν πάραυτα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.