Γράφτηκε από τον/την Super User
Τοπικά Εμφανίσεις: 784
Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάτων το απόγευμα, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Εικοσιμίας έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτά της παρουσία στελέχους της Π. Υ., εκπροσώπων της πολιτείας, μελών και φίλων του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας κ. Ανδρέας Αλιβιζάτος, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο θεσμό του εθελοντισμού. Ένας θεσμός, χρήσιμος σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, όχι μόνον στη Δασοπροστασία, αλλά γενικά στη προσφορά και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας. Ο εθελοντισμός είναι μια διαχρονική ανθρωπιστική αξία, που προάγει τον πολιτισμό μιας κοινωνίας, συμβάλλοντας παράλληλα και στην ανάπτυξη του τόπου.
“Δεν υποκαθιστούμε τους επίσημους κρατικούς φορείς καταλαμβάνοντας θέσεις εργασίας, βοηθούμε όπου χρειάζεται...” τόνισε ο κ. Αλιβιζάτος.
Είθε, ο εθελοντισμός για την προστασία του περιβάλλοντος και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, να αφυπνίσει συνειδήσεις και να αναδείξει την καλή πλευρά των συνανθρώπων μας.
Και του χρόνου!