ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και το σύνθημα «Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!» οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου διοργανώνουν την επετειακή συμβολική περιπατητική διαδρομή για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Σας περιμένουμε όλες και όλους να περπατήσουμε ΜΑΖΙ ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ώρα συνάντησης στις 17:00 μ.μ.Ως σημείο εκκίνησης ορίζεται η Γέφυρα Δεβοσέτου (πλευρά Δραπάνου)και ως σημείο τερματισμού η Π. Βαλλιάνου(μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κεφαλληνίας). Θα ακολουθήσουν ομιλίες από ιατρούς και διατροφολόγο, χορευτικό δρώμενο, τοίχος μηνυμάτων, διανομή έντυπου υλικού και μουσική εκδήλωση.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας και η 25η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Με την δράση αυτή στοχεύουμε να περάσουμε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στην ζωή τους, να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more