Συνελήφθη ένα άτομο ενώ αναζητούνται ακόμα τρία

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων ελληνικής καταγωγής, από τα οποία ένα συνελήφθη, μετά από επεισόδιο με σωματικές βλάβες και πυροβολισμό σε βάρος τριών αλλοδαπών, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα, σήμερα (19.10.2023) το πρωί οι τρεις κατηγορούμενοι διαπληκτίστηκαν με τρεις αλλοδαπούς, στους οποίους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια, καθώς και με πλαστική ράβδο. Παράλληλα, ο τέταρτος κατηγορούμενος προερχόμενος από παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε με όπλο προς το μέρος παθόντα, χωρίς να τον τραυματίσει.

Για το περιστατικό, συνελήφθη ένα άτομο κατηγορούμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του νόμου περί όπλων, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more